26 mars 2008

Åldersnojja

Känns hemskt att säga att jag tycker det är synd att jag fyllt 30. NEJ - jag har inte någon försenad trettioårskris, utan inser att jag har har några saker som jag så väldigt gärna skulle vilja ha. Sådant som är för dyrt att köpa själv, men lämpar sig som trettioårspresent.... Vår "lokale" smed gör vansinnigt vackra saker. Jag är helt såld på den hängande ljusdroppen! (Design: Mattias Baudin)
Sedan är det ju Johannas nät - kanske inte det dyraste konstförmålen, men absolut något av det finaste! Jag måste ta mig i kragen och köpa något själv. Har hittentills bara gett bort i present! (Design: Johanna Forsberg)Är det någon som är intresserad av att se mer gå in på http://www.olofsforsbruk.nu/ och sök klicka vidare på Smedja Baudin eller Konst.

1 kommentar:

IKT i min vardag sa...

Hejsan!
Åhhh så synd att du bor så långt bort! Jag antar att frakten kostar mer än soffan...
Jag använder uteslutet dinkelmjöl när jag bakar och tycker att det funkar bra. Vissa menar på att dinkelmjöl inte har samma goda bakegenskaper som vanligt mjöl. Det kan bli mer kompakt med dinkel. Det brukar funka väldigt bra att blanda mjölsorterna, det blir ju lite nyttigare iallafall.

Kram