26 maj 2008

En ros till oss!!

Idag är det äntligen över! Jag och K har examinerat och fått vår D-uppsats i Kardiologi godkänd. Efter månader av slit vid datorn känns det nästan tomt och konstigt. Vad ska man nu läsa, när det inte finns en bunt av engelska artiklar väntande på arbetsbordet? Kanske den där boken som jag köpte hem för typ ett halvår sedan. Vi har lovat varandra att fira ordentligt, men just nu finns inte energin. Nu väntar allt som skjutits åt sidan de här månaderna. Skämms för att säga att jag för första kvällen på länge läst en godnattsaga för sonen.

I lördags "tjuvstartade" jag sommarlovet med att vara på min första pysselträff. Riktigt roligt måste jag säga. Vi var ett gäng "damer" som pysslade på, företrädesvis med scrapbooking och kortmakeri. Många nya och trevliga bekantskaper!! Det visade sig vara fler än jag som håller på med scrapbooking i vårt lilla samhälle. Jag hoppas på en repris i höst (en liten uppmaning till A som ordnade alltihop så fint).

Förhoppningsvis finns det nu mer tid för lite tätare blogginlägg framöver. Ha en trevlig kväll

1 kommentar:

Kristin sa...

Hej Marie! GRATTIS till att uppsatsen nu är klar!!! Förstår att det känns "tomt" men förhoppningsvis kan du ju fylla tiden med andra (roligare) saker nu!

Vad mysigt med en pysselträff. Själv ska jag på bokcirkel på torsdag, det är också rätt trevligt, det är några mammor från J:s dagis som är supertrevliga. Kul att göra något ihop med dem istället för att bara hämta/lämna J i deras hus! :-)

Ha nu en skön vecka!

Kram K