20 maj 2008

Morsdagstips

Det är ju snart morsdag, så jag tänkte ge min sambo en vink om vad jag skulle vilja ha... Jag är ingen stor entusiast av smycken, men jag har ibland hittat något som jag verkligen vill ha, och då använder jag det också. Den här ringen såg jag för flera år sedan, innan jag fick barn, och blev smått förälskad. Då var den ju inte aktuell - men nu skulle den passa mig jättebra....!! (Hoppas han läser det här). Jag gillar speciellt texten - En mamma är bara en liten flicka som blivit stor. Finns att köpa på Russin.net.
Jag vill också slå ett slag för min barndomskompis Mellys smycken. De är jättevackra. Kolla in på hennes hemsida Melly.se. Onlinebeställning gör det farligt enkelt att handla en hel massa!

I helgen bär det till med pysselträff här på orten. Ska bli så roligt. Jobbar på med dotterns album, har hunnit två sidor... Hon är ju bara en månad gammal, men sonens har tagit sådan tid att göra. Kortmässigt ligger jag hela tiden ett år bakåt i tiden, och då är det så svårt att minnas alla roliga kommentaret etc.

Vill bara passa på att önksa alla underbara mammor en lycklig morsdag om jag inte hinner med något nytt inlägg innan dess.

3 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Kul med en ny bloggbekantskap - visst är den fin den där ringen.

Kram Maud

Anonym sa...

ja visst är den vacker den där ringen!

Kamilla sa...

Hallå där =)
Vilken underbar ring du hittat,den vill jag &så ha ;)
Det var så kul att träffas på pysselträffen & din dotter var bara så söööt...(har tjatat på maken om en sladdis,men nej =(
Jag bor i Lycksele,det är ganska många mil,men jag har ju min Lillebror på orten ;)