9 juni 2008

Nu har det börjat

Ja, nu har det verkligen börjat - årets födelsedagsrace. Vi har lite jobbigt med tårtätandet och paketöppnandet i juni i vår familj. Det börjar den åttonde då sambons systers äldste son fyller år. Sedan systern den elfte, sambon den fjortonde, systerdottern dagen efter det. Sen ett lite hopp till den 24 då undertecknad fyller och paus någon dag till för då är det dax för svärfar. Gissa om vi dissar tårta i slutet av månaden! Jag brukar försöka att inte ha ordinärt fikabröd till min födelsedag i alla fall. Silltårta brukar vara väldigt poppis.
Har tillbringat helgen med att röja i vad som ska bli A´s rum. Har som tidigare nämts beställt tyg från Spira. Hittade igår jättefina tavlor på Isa´s form. Någon av dem ska jag beställa men jag kan inte bestämma mig vilken! Förstår ni varför?

2 kommentarer:

Kristin sa...

Hej! Ja, jag älskar också dessa tavlor! JAg har skrivit om dem 2 ggr på bloggen tror jag, så förtjust är jag... funderar allvarligt på att beställa en med elefanter på till M eftersom det kommer dyka upp elefanter lite varstans i hennes rum, det kan bli liksom ett "tema".

Hoppas ni har haft det bra i värmen. M hatar när det är så varmt och ljust så vi har mest fått vara inne mitt på dagen. Nu är det svalare så kanske går det att gå ut lite mer nu.

Jag såg att kidshome.se hade jättefina tavlor också, som man kan beställa med namn på. Värt att kolla in innan du slutligen bestämmer dig.

Ha det så bra!
/kristin

Anonym sa...

Hihi...förstår problemet! Jag har zoo-fickan i Elias rum...Kram Ulrika