6 juli 2008

Scrappat

Jag har ju tidigare skrivit att jag älskar att vinna. Har således scrappat till en massa tävlingar de senaste veckorna. Tyvärr har jag inte varit så lyckosam... Detta är lite av vad jag skickat in:


Den översta LO´n finns faktiskt publicerad på Swescrapbooks blogg (se länk till höger), så lite nöjd är jag allt.

Nu när vårt engelska besök åkt vidare till Prag så har det funnits tid för en liten makover av bloggens layout - hoppas Ni gillar den? Jag är en ganska grå person dvs jag gillar färgen (jag är annars ingen grå liten mus hoppas jag i alla fall). Det är en bra basfärg som man kan sätta olika starkare färger till beroende på humör etc. Hemma hos oss är nästan alla väggar någon nyans av grå eller beige. Kanske låter tråkigt, men vi har små rum som inte gör sig med mycket färg på väggarna.

Känns faktiskt som om jag varit på semester! Vi har turistat en hel massa har i dagarna fem. Hunnit med ett besök på Norrbyskär, Olofsfors Bruk, Järnäsklubbs Skärgårdscafe mm. Nej - vi har inte bara fikat. Vi har sett oss omkring också. Generellt sett är man ju ganska dålig på att turista i sin egen hembygd. Hur många har till exempel gått en stadsvandring i sin egen hemstad? Något att rekommendera för den som har ebb i semesterkassan.

2 kommentarer:

Kristin sa...

Hej Marie! Det blev jättesnyggt med nya layouten på bloggen. Supersnygg banner också, har du gjort den i Photoshop? Jag MÅSTE ta mig tid att lära mig det programmet någon gång. Just nu bara fuskar jag på amatörnivå. Det går ju att digitalscrappa har jag sett och läst om, och det blir ju så fint, men jag kan inte... hmmm. Höstprojekt kanske? Har du tips på bra böcker el länkar där man kan lära sig det så tar jag tacksamt emot. Jag har läst i tidningen Scrapbooking mm en del artiklar men det blir ju bara att nosa på ytan, tycker jag.

Imorgon sticker vi till Värmdö igen för en veckas skärgårdsliv i vår lilla stuga. Det blir nog mycket fika där... men hoppas vi hinner ut med båten. Vi har också blivit lovade barnvakt (åt båda barnen!!!) så vi kan sticka ut och käka på en krog på en ö i närheten, det vore ju så lyxigt att få komma iväg ensamma!!!

Ja, hagen vi släppte djuren i är nästan lite magisk. Det vilar ett slags lugn där som gör att man bara vill sitta och begrunda omgivningarna. Det är lite häftigt att veta att åkrarna är brukade/odlade sedan 1700-talet, vi har en gammal karta på det och planskissen är densamma som nu! Coolt.

VIlka fina LO:s du har gjort. Du är duktig. Jag skulle vilja hinna med att scrappa lite men det finns inte tid just nu. Men det är alltid kul att titta in hos dig och se dina fina projekt.

Ang väggfärgerna (ljust grått och beige) så är jag likadan. Jag gillar sådana färger. Har mest kläder i svart, vitt, grått, beige och oblekt. Typiskt tråkigt... så när jag i våras köpte randiga och prickiga kläder från Rabalder blev det väldigt "spejsat" för att vara mig... men jag gillar dem verkligen (kolla in på nätet om du inte gjort det - perfekta kläder för New England living!).

Ha det så bra! Vi har också regn och rusk idag, och sådär 15 grader. Inte inbjudande att gå ut alls! Hoppas det är bättre väder i skärgården!

Kram!
/Kristin

Kamilla sa...

Hej hopp!!
Jättesnyggt i bloggen har du ju fått =)
Jag gillar &så grått,den är så gångbar på nåt vis ;)
Jag har en sak till dig i min blogg ;)
Kramizar!!