11 augusti 2008

Spännande väntan...

... på Me & I´s höstkollektion. Den är utlovad till idag, och slav under deras kläder som jag är har jag redan tittat in flera gånger på deras hemsida. Nu har jag ju dessutom två att köpa till. Det kan bli dyrt det här. Men, kläderna håller ju bra, och sonen har kunnat haft vissa plagg över ett år. Snart kanske....måste nog in och kolla igen.

2 kommentarer:

Kristin sa...

Hej Marie! Själv är jag en riktig sucker för Polarn & Pyret så jag köper ganska mkt kläder där... det går även fynda jättefina saker på Tradera (spec till Matilda då så små kläder inte blir slitna). J gillar tyvärr inte mönsterna från meandi, och nu är han ju så stor att han styr och ställer mer med sina kläder, så jag köper inget han absolut inte vill ha på sig, då blir det bara liggande. Hoppas du hittar något fint i kollektionen! :-)

Ha det bra / Kristin

Kamilla sa...

Spännande :) Hoppas det inte dröjer alltförlänge innan den kommer!!
(Själv blir jag ju nyfiken vad det är...)