3 oktober 2008

Jipii (stavas det verkligen så....)

Jag har vunnit september månads skisstävling hos Nettan´s (se länk till höger). Jag som aldrig vinner något!


Annars är det rätt trist här! Vädret signalerar att det är riktigt höst ute med stormvindar, regn och omkringyrande löv. Kvällarna är kolsvarta, och vore det inte för gatlyset skulle man knappt se till grannens hus. Idag ska lillasyster (som hunnit bli 5,5 månader) få spruta. Storebror ska på "kyrkis", och sedan hade vi tänkt åka till cafe Anno på Olofsfors Bruk och köpa ljus. De brukar ha fina vita ljus med eller utan lätt doft (tex av whisky och choklad), som brinner jättelänge. Dessutom sotar de inte, vilket ju alltid är en fördel.

I helgen ska jag försöka scrappa lite. Sambon ska ha whiskyprovning med ett gäng "farbröder", och sen är det ju den där attans innebandyn på söndag... Jo, storebror ska få åka till stan med farmor och farfar för att se "Mamma Mu".

Trevlig helg!!

9 kommentarer:

Kristin sa...

Hej Marie! Igår kom det faktiskt fram på posten... TUSEN TACK, du är så himla gullig och omtänksam, jag blev jätteglad för scrapgodiset! :-D Undrar om inte något hade hänt på posten i sorteringen till oss, för min Lantliv som jag prenumererar på kom inte heller förrän igår (jag såg att andra bloggare hade fått den dagen innan).

Vilket härligt ställe det låter, som ni ska till. Har aldrig hört om doftljus med whiskylukt men det var ju lite häftigt!!!! Jag älskar doftljus, gillar ett med äpple/kanel jag har och så vanilj förstås... och choklad... och senast hittade jag ett med creme brulee-lukt!!! Det kändes som om man åt efterrätt varje gång det var tänt!

M och jag är förkylda nu, J har haft sitt. Vi ska nog ändå försöka oss på en tur till Jönköping och till Ikea där, eftersom jag aldrig hann dit i måndags när jag fick spruta i knäet. Har lite jag måste köpa och fixa.

Än en gång, stort tack för att du tänkte på mig och skickade paketet. Jag blev jätteglad ska du veta!!!!

Kram nu och ha en bra helg! Jag vet inte om det finns sjökort på Lantmäteriet men det vore ju en kul grej att ha på väggen, ni som bor vid kusten!

/Kristin

Kristin sa...

Glömde ju säga GRATTIS till vinsten också i skisstävlingen!!! Förlåt mig! Du gör ju jättefina LO:s tycker jag så i mina ögon var det inget konstigt att du vann! :-)
K

~Karin~ sa...

Grattis till vinsten! Vilken härlig höst-LO!! Hösten är här också, igår virvlade det massor med löv i luften och var ganska *brrrr* ute!

Hoppas du får en skön helg!

Anonym sa...

Men va roligt, grattis, den är ju så vacker, så det är ju inte konstigt att den vann.
Jag kan tänka mej att det är höst ordentligt där uppe i norr, vi har den på god väg här i Nynäshamn också, har faktiskt haft en liten frostknäpp, så pass att den naggade Dahliorna i kanten.

Ha en bra helg

Ulla sa...

Det var en riktigt läcker höst LO.
GRATTIS.

Alexandra Lindgren sa...

Åh, vilken höstig och fin layout. Fridfull och fin!
Grattis till vinsten :)

Carola sa...

Jippi & Grattis!
Jättemysig lo!

Kramiz

Wildärtan sa...

Vad kul Marie! Att du vann, alltså:-) Ha det riktigt gott i helgen och njut!

Anonym sa...

GRATTIS! Jättehärlig LO! Älskar färgerna:D