27 oktober 2008

Jösses

Ja, jösses vad länge sedan jag skrev ett inlägg här. Betyder väl att jag har ett liv också... Inte blir det ett långt ett nu heller. Tänkte bara visa lite av vad jag åstadkom på scrapträffen i Ö-vik för några helger sedan. Bilderna är tyvärr fotade, så kvaliten är inte den bästa. Ni får ha överseende.

Första layouten var till kitutmaningen. Som jag inte vann...Den andra efter inspiration av en bild med höstfärger. Vann jag inte heller...

4 kommentarer:

Kamilla sa...

OOO dom är så fina!!
Älskar färgerna i "lövigt" :D
Jo att uppdatera är jag också dårlig på :( får ta mig i kragen!!
Kram

Annica H sa...

Jättefina layouter! Väl värda ett pris! Du får "Hederspriset" av mig! :)

webmosterhelene sa...

Ååååh så fina alster, njuter av att titta på dom! Tack för beröm av mina foton på Aston! Tror nog dina foton från din fotodag är värda att visa oxå! Kram

Vicki sa...

Inne och kikar runt lite bland nya bloggar.

Kommer du från Ö-vik?

Vicki