9 oktober 2008

Sk*t

Det är vad det handlar om här hemma just nu. Lilla söta A håller på att få tand, och har således medföljande magproblem. Såpass att hon är som ett stoppljus i rumpan, och man får varva mellan att smörja, lufta och mota in Alvedon. Annars verkar hon klara det hela galant - ännu i alla fall. Fortsatt god matlust och pigg o. glad. Bara hon får sova så....

Inte mycket tid till skapande, eller huspysslande för den delen heller. Spar mig till helgens pysselträff hos High Coast Scrap! Blev idag påmind om att ha med en namnskylt, vilket jag totalt glömt bort. I brist på annat visar jag en layout som jag gjort till Scraphusets månadstävling.


Den sista biten av det mitt favvopapper rök till denna. Tyvärr är det från Usa, så jag vet inte om jag får tag på mer här hemma. Det är från Pink Paislee så om någon känner igen det HOJTA till i kommentarerna. Gillar själv blandningen mellan "blaskiga" färger och knalliga färger. Vi får väl se vad juryn i tävlingen tycker....

För Er scrapptokiga läsare (om jag nu har några andra läsare....) så kan jag rekommendera en titt här på bloggen efter den 15:e. Det är dax för en bomb igen....! Eller, snarare ett fyrverkeri.... Kan avslöja så mkt att det har med AOS att göra.

Inga kommentarer: