4 november 2008

Scrapträffen

Tänkte att Ni kanske var lite nyfikna på vad jag gjorde på träffen i lördags.

Den här gjorde jag till Skissutmaningen. Såhär i efterhand inser jag att den har väldigt små likheter med skissen.... Gillar att sonen har lite rosa på koftan, så jag valde ett papper med rosa i. Lite okilligt sådär.Det här papperet har jag haft hur länge som helst utan att hitta ett lämpligt kort att sätta på det. Plötsligt låg där ett i scrappväskan som jag totalt glömt bort.Snyggaste bruden i stan, eller? Jag har vissa likheter med min dotter...


5 kommentarer:

Annica H sa...

Jättefina Lo´s! Jag har ju dessutom fått äran att se dem IRL. Du är så duktig på att komponera ihop färger! :)

Anonym sa...

Så fina LO:s du gjort! Du verkade ha varit produktiv under scrap-träffen! :-) Diggade kortet på Alice där man i princip bara ser fötterna! :-)
Ikväll har jag tagit det lugnt och gjort nästan en LO klart. Härligt med lite tid utanför böckerna. Vi borde dra ihop en pysselträff snart vi här på Vall'n. Blir kanske svårt innan jul när det är så stök med så mycket annat. Ha det gott! //Gunilla

Kristin sa...

Hej Marie, fina alster som vanligt. Har inte kunnat ladda ner tidningen än, den vill inte starta (och då har jag ändå suttit på morgonen, och med bredband...) så jag har inte sett ngn hemlis än... får försöka igen!
kram och ha det bra med barnen!

Anna/Augusti_73 sa...

Så fina! Jag satt mest på min rumpa, borde ju så klart gått runt och tittat så att jag kunnat se dem i verkligheten också. Jaja, det är lätt att vara efterklok. ; )

/A

Kamilla sa...

WOW vad mycket fint du gjort :D
Älskar den rooosa jättemycket och kortet på Alice är heeelt underbart, tänk vad man kan hitta i djupet på scrapväskan ;)