21 december 2008

Maj

Man skulle kunna tro att det är maj och inte december. Jag vet, jag kan verka besatt av vädret. Men man vill väl att det ska vara snö till jul? I alla fall lite frost som gör gräset vitt? Just nu är det mer så att gräset är grönt, jag som i maj då. Måste gå ut och kontrollera i rabatten så att inte vårlökarna kommit upp redan. Det skulle vara något det - Alliumlök på julbordet!

Här hemma ska vi idag börja förbereda för lunchen på julafton, och imorgon är det dax för den årliga julkortsutdelningnen. En kul traditon som började för en sådär 15-17 år sedan när min kära sambo och hans bästa kompis B hade glömt att posta julkorten. De satte frankt iväg på spark (inte i nyktert tillstånd kan jag misstänka), runt samhället med korten i högsta hugg. En ringning på ringklockan och sedan i sporrsträck därifrån, ett kort lättare. Det här var alltså på den tiden de var unga och snabba, och inte sträckte sig bara de sprang uppför trappen....

Ska passa på att tacka snälla Annika för den här Awarden:I brist på andra bilder får Ni hålla till godo med min lilla söta, men oändligt busiga dotter!NI GLÖMMER VÄL INTE SÖNDAGSBILAGAN PÅ ALLT OM SCRAP - EN DEL TIPS TILL JULBORDET UTLOVAS!

1 kommentar:

Kamilla sa...

Men vilken trevlig tradition :D
Vilken sötloppa du har!!
Och jag rusar iväg till söndags bilagan!
Kraaam och GOD JUL