26 januari 2009

HEAVY METAL THUNDER

Ne, jag har inte dött. Bara varit väldigt, väldigt förklyld. Hela familjen har varit drabbad, vilket innebär fruktansvärt lite sömn, och allmänt slit för oss vuxna. Jag har dessutom jobbat under tiden. Men nu är vi helt klart på bättringsvägen.

Förutom sjukdom har jag haft lite deadlines att träffa av. Snart är det dax för ett nytt nummer av Allt om Scrap tidningen, så det har scrappats en hel del mellan nysningarna. Ni håller väl utkik!?!

Den har lite underliga layouten har jag gjort till DT-ansökan hos Arkivet. Man skulle scrappa en galen, lite annorlunda layout. Bakgrunden är div sångtexter som jag skrivit på vit cardstock. Sen finns lite muttrar, bultar och annat "metalligt". Lite kul blev den i alla fall.PS! För Er som inte vet är innläggstiteln en låt av SAXON.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Wow vilken läcker LO! Så många tuffa detaljer att kolla på! :-) Klart jag håller utkik efter nya numret! Väntar med spänning. Tog mig lite friheter på scrappaivallen... Hoppas det var okej. Jag hoppas ni får en härlig måndagskväll! Kram G

Annica H sa...

Wow vilken cool layout! Precis som du!
Kram Annica H

Kamilla sa...

WWWOW så himla cool!!!
Jag håller tummar och tår :D
Kram kram

Annica H sa...

Kikar in igen för att kolla om du kommer på Ö-viks träffen!?!
Jag sitter och håller tummarna!...
Kram Annica

Anonym sa...

情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫