26 januari 2009

HEAVY METAL THUNDER

Ne, jag har inte dött. Bara varit väldigt, väldigt förklyld. Hela familjen har varit drabbad, vilket innebär fruktansvärt lite sömn, och allmänt slit för oss vuxna. Jag har dessutom jobbat under tiden. Men nu är vi helt klart på bättringsvägen.

Förutom sjukdom har jag haft lite deadlines att träffa av. Snart är det dax för ett nytt nummer av Allt om Scrap tidningen, så det har scrappats en hel del mellan nysningarna. Ni håller väl utkik!?!

Den har lite underliga layouten har jag gjort till DT-ansökan hos Arkivet. Man skulle scrappa en galen, lite annorlunda layout. Bakgrunden är div sångtexter som jag skrivit på vit cardstock. Sen finns lite muttrar, bultar och annat "metalligt". Lite kul blev den i alla fall.PS! För Er som inte vet är innläggstiteln en låt av SAXON.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Wow vilken läcker LO! Så många tuffa detaljer att kolla på! :-) Klart jag håller utkik efter nya numret! Väntar med spänning. Tog mig lite friheter på scrappaivallen... Hoppas det var okej. Jag hoppas ni får en härlig måndagskväll! Kram G

Annica H sa...

Wow vilken cool layout! Precis som du!
Kram Annica H

Kamilla sa...

WWWOW så himla cool!!!
Jag håller tummar och tår :D
Kram kram

Annica H sa...

Kikar in igen för att kolla om du kommer på Ö-viks träffen!?!
Jag sitter och håller tummarna!...
Kram Annica