6 februari 2009

SNÖ

Vår värld är vit. Jippi! Här har vi skottat, och skottat och skottat igen. Jag tror inte vi fått så mycket snö sedan vintern då sonen föddes. Det är så härligt! Tyvärr har jag inte hunnit ut med kameran för att dokumentera. Såg dock ut på väderprognosen som om det skulle komma fler tillfällen under helgen.

I onsdags var sambon och jag till slalombacken. Farligt roligt, vi ville aldrig åka hem igen. Synd att lillbruttan är för liten för slalom. Det blir ohållbart att ordna barnvakt för tre slalomtillfällen i veckan. Sonen åker sedan ett år tillbaka och även om han behöver hjälp är det en orsak att åka till backen.

Ni glömmer väl inte SÖNDAGSBILAGAN nu på söndag. Det är jag som är ansvarig, så jag vet att den är bra....

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Låter härligt med slalombacken! Vi funderar också på att ta oss iväg nån helg i vinter. Stort grattis till M i efterskott! Visst går tiden vansinnigt fort? Jag passar på att tacka för inbjudan, men tyvärr kan jag inte komma den 15:e. H har redan bokat upp sig. Jag hoppas det passar en annan gång.:-) Ska du till träffen i Ö-vik förresten? Hoppas vi får tillfälle att ses och kanske pyssla tillsammans snart. Sköt om dig! Kram G

Kamilla sa...

Visst är det underbart med snö :D
Vad kul med slalom, och du får väl ha lillan på ryggen *ler*
Ser fram emot söndagsbilagan ;)

Kamilla sa...

Glömde ju!!!
Japp jag ska till Övik *längtar*
Ska du?

Anonym sa...

Hej, hej! Det finns en utmaning åt dig i min blogg! :-) Kram Gunilla