24 maj 2009

STORA SAKER

Ja, då var en lång och skön helg till ända. Eftersom sambon varit ledig sedan torsdag har vi hunnit med mycket jobb på tomten. Husväggen är snart färdigskrapad, och till helgen väntar målning för hela slanten (och halva släkten....).

Lördagen tillbringade jag i Annas sällskap. Vi scrappade, pratade, shoppade och hade allmänt supertrevligt! Hoppas på en snar repris. Jag som brukar vara rätt produktiv på träffar han "bara" med ett minialbum och en layout. Började med en till layout till Tidningen. Den har jag gjort klar idag först, för orken tröt och jag åkte hem. Det här är i alla fall den jag hann få klar, efter Annas ivriga hejjarop. Är supernöjd med den!


Idag har det skett stordåd här hemma må ni tro. Killen har lärt sig att cykla utan stödhjul. Alla bannor, allt tjat, hot, tårar är nu äntligen över. Ett tag hade vi gett upp hoppet och var på väg att skänka cykeln till bättre behövande för han skulle minsann aldrig cykla mer!

Bildbevis får komma imorgon.

Den uppmärksamme har kanske noterat att jag har ny bild på mig själv har i bloggen. Det var Anna som fotade mig igår! Är jättenöjd med resultatet. Duktig tjej som fick mig att se så "söt" ut....

Imorgon ser vi fram emot besök av familjen korta J. Hoppas på fint väder, så vi kan ta kameran med oss och gå till lekparken. Ha en bra början på den nya veckan!

3 kommentarer:

Sara sa...

Sååå fint foto på dig! Ni verkar ha haft en mysig dag! Det hade vi åxå på vår träff ♥

Kram Sara

Anna/Augusti_73 sa...

Haha, det där med söt fixade du själv, jag tryckte bara på knappen! =D
Och sjukt fin layout du gjorde!
/A

Susanne H / snuffehar sa...

Vilken underbar layout!
Snyggt foto på dig med!
Kram