29 juli 2009

OM TIDEN STOD STILLA + VINNARE

Ibland önskar jag att tiden stod stilla. Just nu räcker den bara inte till för allt. Trots att vi är två vuxna hemma just nu så har vi fullt upp med tvätt och städning, och ändå ser här ut som ett bombnedslag. Pust! Till en viss del har allt att göra med att vi passat på att besöka släkt och vänner ett par dagar. Efter att ha varit borta fyra dagar så har ju allt en förmåga att liksom staka sig. Det är tomt i kylen, tvättkorgen svämmar över, gräser är meterhögt, ogräset ännu högre osv. När det dessutom envisas med att regna hela tiden är det inte så lätt...

Vi har i alla fall haft ett par underbara dagar hos sambons föräldrar tillsammans med sambosyster och hennes familj. Utflykter i närområdet stod på programmet. På lördagen styrdes kosan mot en närbelägen by där det finns en bondgård (ja inte bar en, men det var bara en vi ville besöka...) med tillhörande gårdsbutik. Där tillbringade vi ett par timmar med att beundra de vackra (?) korna och handla gott närproducerat kött. Gårdsbutiken var verkligen jättemysig!


Till helgen bär det av till sjöss istället...

Jo, i allt detta har jag faktiskt dragit en vinnare av PIFFen, och det är Sophia! Maila mig din adress så kommer ngt spännande med posten (mailadressen finns till höger).

2 kommentarer:

Sirpa Kärki sa...

Vad roligt att ni besökte Åbrånet! Visst att det är mysigt. Kul med lite smultronställen i närområdet!
/Båtbyggarhustrun

~ Sophia ~ sa...

Men vad roligt att jag vann!!
Har varit bortrest och såg det här först igårkväll. Skall genast maila .

KRAM! Sophia