5 augusti 2009

NÅGOT SCRAPPAT?

Äntligen har jag något scrappat att visa upp! Följde med Annika på månadsträff hos High Coast Scrap igårkväll och fick hela en (1) layout och två kort gjorda. Eftersom korten skall ges bort inom en inte allt för avlägsen framtid så visar jag bara layouten:

Papper från Basic Grey (bakgrund) och October Afternoon (äpplen). Blomma från Prima, och en egengjord av spillbitar. Stickers (knapp och mönstrad ruta) från SassaFrass. Bagde från American Crafts. Stämplade rader med stämpel från SassaFrass, dessutom div band, thickers och labelholders. Som vanligt finns det mesta hos Brunsons.


Nästa layout gjorde jag förra veckan då jag och Annika pysslade hos Nettan på Scrapbooking 4You. Tyvärr lämnar materiallistan lite övrigt att önska...

Cardstock Bazill. Mönstrat blått papper från Basic Grey, det andra mönstrade tror jag är från Prima. Stickers Basic Grey (Lime Rickey). Pratbubbla fr American Crafts. Band Doodlebug.

Eftersom sambon åkt till Ammarnäs för att fiska så är det osäkert hur det blir med scrappandet i veckan. Beror på hur sammarbetsvilliga barn jag har...

Inga kommentarer: