10 augusti 2009

MINIALBUM "Me Likey"

Sara undrade om jag vill göra ett minialbum med SassaFras Lass nya papper "Me Likey". Självklart sa jag - minialbum är så kul. Stommen till albumet är ett "dragspelsalbum" från 7Gypsies. Något sådant har jag aldrig gjort förut så det var lite pilligt att komma på hur jag skulle få till det på ett bra sätt. Eftersom pappersserien innehåller väldigt lekfulla färger och mönster valde jag att ha foton på mina barn i albumet. Jasså, vill Ni se det? Här kommer det...:För att dekorera albumet har jag bland annat använt stickers från 7Gypsies (de med fotoanknytning), chipboard från American Crafts och Pink Paislee. Bokstäver från bla Pink Paislee och My Little Shoebox. Stämplar från Jenny Sandberg, SassaFrass och Autumn Leaves. Det mesta finns naturligtvis i webshoppen hos Brunsons.
Hoppas Ni blir inspirerade att både göra minialbum och att använda de färgglada papperna.

2 kommentarer:

Lydia sa...

I love these papers, and what a fabulous album, Great Job!

Lilo sa...

Wow vad läckert! Jag är så lat när jag ska göra minialbum, oftast blir det liggande i åratal innan jag kommer till skott. Läckra färger, gillar Sassafrass!