31 augusti 2009

STILFULLT?

Åter från Stockholm och Tjejmilenhelgen. Man kan väl säga att den här gången var det ett rejält turistande under loppet. Jag har ALDRIG sprungit så SAKTA på flera år! Knäet smärtande, och med facit i hand - förkylning i kroppen. Idag är halsen irriterad, huvudet tungt och jag nyser hela tiden. Inte underligt att det gick sakta längs banan....

Shoppat har jag och fru korta familjen J i alla fall gjort. MYCKET! Inte en enda scrapgrejj förutom ett par plastfickor till en kommande projekt (som jag snart ska avslöja). Nu väntar en lång nattvecka på att ta sin början. Tyvärr blir det inte mycket scrappat under sådana jobbpremisser. Får istället bjuda på en layout jag gjorde till min fantasktiska scrappolare Annika:Nu ska jag strax gå och nanna kudden! Ha en skön höstvecka!

3 kommentarer:

Kicki sa...

Superhäftig lo!! :-)
"skrattar" visst är det AnnicaH på bilden?

kram
Kicki

Annica H sa...

Jag är så otroligt glad över denna, och den står på bästa platsen i mitt "scrapskåp". :)
Kram Annica

(Favvis)Maria sa...

Snygg!