29 september 2009

HÖST

Nu känns det att hösten har kommit. Imorse vid 05 när jag gick till bussen var det nollgradigt och riktigt kallt. Jag började sukta efter en varmare jacka, men hade som tur var varit förutseende och tagit fram både vantar och mössa. Sambon tackar sin lyckliga stjäna för att han valde att åka på årets sista fiskeäventyr till Ammarnäs i helgen som var. Nu i veckan har det både ryktats om snö och många minusgrader.

När sambon svingade fluglina och spö så passade jag och barnen på att hälsa på morfar (deras alltså..) och hjälpa honom lada in ved. Nästa veckan ska han operera sitt onda knä, så han håller på att förbereda för att gå i ide....! Klokt att hamstra lite ved när man har framför sig en sex månader lång rehabilitering. Helgen här bjöd på fint väder så jag sprang runt med kameran i högsta hugg. Här kommer mina söta barn - Höstsnoriga och allt!!!!


Inga kommentarer: