16 september 2009

PUBLICERAT JULI/AUGUSTI

Här kommer några layouter jag haft med i Allt om Scrap-tidningen. De två första var ett bidrag till när jag och två andra designers skapade ur samma paket från Scrapbooking 4you. Du kan se vad de andra hittade på här.Den sista fanns med i en söndagsbilaga som bland annat handlade om musik.

NI glömmer väl inte att kika in till tidningen med jämna mellanrum! Där finns något för alla!

3 kommentarer:

Annica H sa...

Fantastiskt fina lo´s! Den översta är helt underbar! :)
Kram Annica H

maxell sa...

Fasen va jag får nostalgitrippar av din metallayout. Mysigt! Me like it - a lot!

Lisbet sa...

Underbart - så roligt att se alla dia variationer på lo´s. Yes, jag har sett dem via ALLT somscrap´s tidningen också. Men inte sett dig på forumet. Tyvärr är jag bara där sporadiskt men det är där jag mest huserar.