12 oktober 2009

BOR TOMTEN HÄR?

I mitt senaste DT-paket från Brunsons fanns underbara papper från Basic Grey. Istället för att göra något så "simpelt" som layouter, fick jag för mig att altra något (och DET hör inte till vanligheterna). Det blev ett lite hus:


Stommen har jag ritat själv och klippt ut i kartong från ett flingpaket (Coop X-tra). Sedan har jag klätt huset med cardstock och mönstrade papper från Basic Grey´s Eskimo Kisses. De flesta dekorationerna har jag klippt till av samma papper och fäst på distanskuddar för att få lite "liv" i huset. I fönstet händer en liten glittrande stjärna från Perlized. Rubons från American Crafts, liksom snögubbe och chipboardfågelhus.

Jag är mäkta stolt över huset - vad tycker NI?

7 kommentarer:

Monika sa...

Men... varför kan alla utom jag? Du är ju hur duktig som helst! Underbart hus! Jag är sååå imponerad!

Anonym sa...

Vad duktig du är! Kanonfint!
/Ulrika

Kamilla sa...

WOW så himla fint!
Välkommen till alterträsket *skrattar*
Nu är det inte länge kvar ;) vi ses på lördag!
Kram kram!!

Kristin sa...

Hej Marie! Så himla fint!!!! Jättegulligt, skulle jag gärna ha till Matildas rum... Du är så himla pysslig och duktig att jag nästan får prestationsångest så fort jag går in på din blogg... här har jag inte hunnit scrappa något på evigheter. Jag har inte gjort något pyssligt på evigheter, känns det som, jag bara jobbar... Nu är jag i alla fall hemma mån-ons denna vecka för S jagar älg och någon måste ju passa lilla M. Men nästa vecka börjar hon på dagis - stora tjejen!

Ha det så bra!
Kram från Kristin

Annica H sa...

Åh va snyggt! Du är ju grym! Blir det altrat till helgen åxå? :)

Aase sa...

Verkligen helt underbart hus :)
Skapat av mitt kit, så läckra saker att man blir alldeles prillig

Kramen Aase

Cath. sa...

Å, vilket fantastiskt litet hus!