8 oktober 2009

VACKRASTE

Idag när jag kom ner till köket efter att ha sovit (jobbar natt...) låg en trevlig överraskning på bordet. Ett stort bulligt paket från Brunsons. Äntligen kom den - min efterlängtade DT-tröjja. Fin, mjuk och mysig. Den ska definitivt få åka med mig på scrapträff till Ö-vik. I paketet fanns också ljuvliga papper som jag får äran att skapa av. Frågan är bara vad? Kort, layout eller kanske till och med något altrat?! Ska söka lite inspiration inatt!

Bjuder på en inspirerande layout som varit publicerad i Allt om Scrap Tidningen.Ett rykande färskt nummer av tidningen hittar Ni här. LÄS TIDNINGEN OCH LÄMNA EN KOMMENTAR!!

2 kommentarer:

Annica H sa...

Åh va härligt! En aldeles egen DT-tröja! :) Det ska jag ta upp med "you know who"... ;)
Ser fram emot att få se den!

Snygg layout åxå, som vanligt! :)

Kram

maybe*mej sa...

jättefin. underbara typsnitt. så kul att du fick med den i en tidning. =)