23 november 2009

HUSLIGHET

Jag och Kristin har ägnat oss åt pysselswap! Hon virkade kakor till min lilla A och jag gjorde ett litet hus till hennes lilla M.

Tack för bildlånet Kristin!

Det är så roligt med Kristin. Hon och jag började brevväxla som tonåringar. Sedan gick vi samma linje på gymnasiet osv. Ett tag bodde hon i huvudstaden, och där har vi träffats en endaste gång... Men kontakten har vi hållit levande med brev, mail och bloggläsning. Nu har vi båda två barn, nästan lika gamla och samma kön. Jag hoppas att vi snart ska träffas igen. Barnen borde ha mycket kul ihop, och jag skulle så gärna vilja se hennes vackra hem LIVE!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig blogg jag hittade in i. Och vilket otroligt hus du har gjort. Va imponerad jag blev! Såg även minialbumet du hade gjort här nere och de var oxå riktigt fint. Jag scrappade själv till för ca 1 år sen då både insperation och lust försvann. Men jag hoppas på att de ska komma tillbaka. Kram

NB sa...

Vilket fint litet hus!

Mathilde sa...

Men åååh vad sött!!