12 november 2009

Skrämmande ASK?

Har NI börjat planera för julklappsinköpen ännu? Jag har i alla fall börjat fundera, men ännu inte köpt mer än två, tre stycken. Jag är en sån där som tycker det är mysigast att gå och handla veckorna före jul, när allt pynt finns framme, och man liksom kommit in i rätt stämning. Snö får det gärna också vara!

Snö är något man lovat ska komma i våra trakter i helgen. Barnen längtar (lillbruttan med tvekan - hon vet inte riktigt vad det innebär ännu..) och jag skulle uppskatta ljuset den vita snön bär med sig. I veckan har jag dock njutit av de mörka dagarna eftersom jag jobbat natt. Det går bra att sova på dagen den här tiden på året. Man öppnar fönstret och släpper in lagom med sval luft, drar ned både persienn och rullgardin och lägger sig under dubbla duntäcken. Sen sover man sött (åtminstone till man måste gå upp på toaletten eftersom man hinkat hett the hela natten för att inte frysa ihjäl på jobbet).

Har ingen vintrig layout eller julkort att bjuda på den här gången. De finns hemma, men det är inget jag kan visa ännu. Ni får hålla till godo med en altrad ask.
Jag har klätt en gammal ob ask med papper och stämplar från Pink Paislee. Metalldekorationer från Pagoni.

1 kommentar:

Cattis sa...

Näpp..ingen snö. Men inge regn heller, det har varit kallt dom här dagarna så vi har iallafall haft frost på backen ;) Men nu får det gärna komma snö! Längtar! Och julklappar har vi inte börjat handla än, men kikar runt lite och barnen har skrivit önskelistor. Men snart så...

Ha en trevlig helg!
Kram/Cattis