24 december 2009

GOD JUL

Idag är det så äntligen självaste julafton och förhoppningsvis gör Ni annat än sitter framför datorn! Men för ER som ändå inte kunnat låta bli en liten titt bjuder jag få två layouter gjorda för Brunsons. Känns konstigt att det har gått exakt ett helt år sedan de här bilderna tog. Båda barnen har vuxit en hel del, och det gångna året har bjudet på många fler bilder. Några scrappade, andra inte. Den lilla damen som i fjol nöjde sig med att äta på julpyntet har i år vält hela julgranden i sin iver att komma åt pyntet högst upp.


Ute gnistrar snön vit, och jag hoppas på många tillfällen att ta fram kameran i helgen. För oss scrappare måste ju fotoförrådet ständigt fyllas på, eller hur?! Så än en gång - jag önskar Er alla en riktigt GOD JUL!

4 kommentarer:

Aase sa...

God Fortsättning, ja visst är det så att tiden rusar och barnen växer alldeles för fort. Nostlgisk blir man när man ser foton på deras uppväxt. Hoppas lillstrumpan och granen klarade granvältningen bra ;) Alltid händer det något bus kring jul
Må gott och njut av vintervädret...
Kram Aase

Aase sa...

Nu har jag scrappat av sista kitet... Underbara papper till mina julfoton :) Du är grymt duktig på att plocka ihop rolig kit
Kram Aase

Ulrika aka LillBlomman sa...

Kikar in och önskar Gott slut! jag har ännu inte använt ngt ur kitet?! INte så mycket scrappat på ett tag men det kommer!! Kramar!

Cath. sa...

Underbara layouter!
Jag önskar dig och de dina ett riktigt gott nytt 2010!