4 januari 2010

UNDERBARA "A"

Länge sedan det blev något scrappat hemma i lilla gula huset nu. Har uppsatser att läsa, tvätt att tvätta, kit att packa, och nattjobb på schemat. Igårkväll hade sambon ordnat barnvakt så vi äntligen kunde gå och se Luftslottet som sprängdes.

Den här layouten är den senaste jag gjort. Har använt mig av novemberkitet från Cocoa Daisy (vilket fick den postad på deras blogg...). Det underbara kortet tog jag på lilla A på självast julafton. Fingret i munnen och spänd inför tomten såg hon ändå ut som en liten ängel i sin vita klänning! Ja - hon är söt - men jag är ju en aning partisk jag!

3 kommentarer:

Lilo sa...

Urfint!!! Hon är söt, och jag är inte partisk. =)

Marja Seidemo sa...

Jättefin LO och tokfina foton!! ha ett fortsatt kreativt år, kram

Anonym sa...

Vilken underbar LO och förresten kan man hämta ut beställning direkt hos dig!?

/bic

biiic.blogg.se