16 februari 2010

KOKA SOPPA PÅ EN SPIK?

Ledig dag idag och solen skiner! Ännu har vi inte varit ut annat än för att hämta tidningen. Vi kokar nämligen köttsoppa idag. Sonen fick önska middag idag och då bestämde han sig för älgköttsoppa med klimp! Passar ju bra en kall dag när inget speciellt står på programmet. Tiden finns alltså för att ha något puttrande på spisen hela dagen.

Här efter lunch medan lillbruttan tar sig en tupplur ska jag och min pysselkompanjon M ta och göra ett kort till min farmor som fyller år på fredag. Killen gillar att pyssla lika mycket som sin mamma - kul tycker jag!!

Passar på att visa en layout från senaste numret av Allt om Scrap. Temat var favoritfoton - och det här på Max är ett av mina absoluta favoriter. Material från Little Yellow House Januarikit.NI har väl kikat in till Little Yellow House och sett vad våra gästdesigners skapat ur kiten. Ur Januarikitet har Åsa/Badanka skapat och ur Februarikitet Monika/Moma. Länk hittar NI här bredvid.

För ett tag sedan var jag med i en liftutmaning hos Cocoa Daisy. Det gick i stora drag ut på att man bildade en kedja med personer anmält sig för att delta. Den första i kedjan fick en layout att scrappa. Sedan fick nästa scrappa den layouten osv. Ingen visste vem som gjort vad, eller hur ursprungslayouten såg ut. Superkul var det i alla fall. Och kul att se hur otroligt olika vi gjort. Såhär såg mitt bidrag ut i.

2 kommentarer:

Guylaine Seyer sa...

these are 2 beautiful LO
I would love being able to read it :)

Maja Stokk / eyovine sa...

Vackert =)