22 mars 2010

Vardag

Åter tillbaka i vardagen efter en fantastisk helg med BARA scrapbooking på programmet. Trevligt sällskap (Annika, Camilla, Annika, Carina) och fantastiskt bra arrangemang. Att få plats och fika till 130 kvinnor är inte alls det lättaste. Särskilt inte med den packningen man som scrappare tenderar att ha...


Fick en hel del alster gjorda, vilket jag bara kan visa ett fåtal ännu. Men här kommer i alla fall två av dem.Två av min Dt-kollegor från Brunsons fanns också på plats - Karin och Anna. Brunsons är ju numer ett norrlandsbaserat företag då butiken och dess ägarinna flyttat till Gällivare. Kika in där och shoppa loss vetja!


Vilken av layouterna är Din favorit?

I´m back from a weekend spent with 130 other scrapping ladies. Wonderful company and a lot of fun! Made a whole lot of layouts but I can´t show you all yet. This is two of them, witch one is Your favourite?

8 kommentarer:

Lilo sa...

Vilka urvackra!!!! Makalöst snygga! Du! Jag har något åt dig i min blogg. =)
Här:
http://liloscrap.blogspot.com/2010/03/ibland-far-jag-skammas.html

grace sa...

hej,

jag undrar när kan vi träffas igen och scrappa tillsammans...

Guylaine Seyer sa...

two beautiful LO!

Susanne sa...

Jättefina layouter! Kul att träffa dig i helgen!

Anonym sa...

Ops, blev visst en länk till min gamla blog, men här är den rätta! ;-)

Annica H sa...

Tack för senast! Supertrevligt! :)
Jag gillar båda layouterna, men den med "loppan" blir nog min favvo, om jag måste välja... ;)

Aase sa...

Helt klart sommarfötter, så underbart foto....Den andra också ljuvlig men den översta tillade mitt öga så fint ;)
Kramen Aase

**Mallalina** sa...

Hej! Jättefina LO´s kommer ihåg att jag såg "Ingrid" där bland alla andra! Såg mig omkring för att se om jag skulle känna igen dig från profilfotot men det gjorde jag inte!! Jag var alltså också i Ö-vik =). Är ju kit-prenumerant!!
Ser fram emot aprilkitet!
//Malin B