1 juni 2010

Gravöl och en blöt liten donna...

För Er som inte redan hört det så kommer Brunsons tyvärr att stänga. Sara som äger butiken kommer att satsa på sitt "civila" jobb och lägger därför butiken på is. Tråkigt för oss - men jag önskar henne all lycka till och hoppas vi träffs å yrkets vägar. Kontakten kommer vi i alla fall att hålla!!

Layouten är en av de sista jag gjort som DT för Brunsons. Sötloppan i regnet utanför vårt garage. Funderade efter det där ett tag på att köpa en hel galonoverall åt henne. Hon var HELblöt!!


Tyvärr innebär Brunsons nedläggning att jag står utan DT uppdrag från någon butik! Funderar på att sätta ut en DT-platsannons.... Någon som vet något ledigt uppdrag?? Tur att jag har Allt om Scrap!!

Sadly my time as a design team member at Brunsons has come to an end. The store is closing so now I´m officially out of assignments from other than the All about scrap magazine. Hopefully something will show up. Any tips? Thinking of putting an add out...

The layout above is one of the last I made for Brunsons. Our little sweet girl out in the rain. A can tell you that she was WET after that. My gosh! Was thinking of buing her a whole rubbersuite after that episode.


5 kommentarer:

Lilo sa...

Vad trist för dig Mison. Kanske ska jag maila dig lite tips? ;) Urläcker layout! =)

bitte71 sa...

Vad tråkigt att de lägger ned, jag känner lite extra för Brunsons eftersom det var den första scrapbutik jag "upptäckte" när jag precis hade börjat scrappa. Jag kommer ihåg att jag blev så överraskad och glad över att det fanns en fin scrapbutik i Halmstad då, och jag var där jätteofta (fast då var det en tjej som hette Åsa som hade den).
Finfin layout för övrigt!
Kram M

Nenne sa...

Skål! visst är det trist, men vad vore livet utan förändring?!

Kram på dig!

Ulrika aka LillBlomman sa...

Åhhhh vad trist för dig men du lär få ett nytt snart igen! Lscrapbooking söker, kanonfin butik! Kramar!

men glömde ju, superfin lo och så sött foto!

mahlin sa...

Jag tror inte att du kommer stå utan uppdrag särskilt länge. DU som är så rackarns duktig och bra! =) Layouten är läcker i sin färggladhet!