16 juli 2010

RÖSTA (varje dag i fem dagar....)

Idag dax att visa mina bidrag till DT-uttagningen hos the Studio. Utmaningen var att scrappa om det modigaste du gjort. Jag är inte en person som gjort så mycket modigt. Men att övertyga mig själv att skaffa ett till barn efter traumat efter att ha fått det första är något jag är väldigt stolt över. Så jag valde att scrappa om det. Journalingen är dold under tagsen.

Bakgrundspapper från American Crafts. Blått från Kesi'art. Övriga från 7 Gypsies, Bazill och Fancy Pants (overlay). Bokstavsstickers från American Crafts bla. Dessutom lite annat...

Av materialet som blev över efter layouten skulle vi också skapa ett kort. Jag gillar ganska enkla och stilrena kort, så jag använde inte så mycket spill..


Ok - idag börjar röstningen. NI kan rösta under fem dagar - så RÖSTA allt Ni kan! Enkelt är det också. Bara att klicka på i rutan vid mitt namn till höger i sidbaren och sedan på rösta.

5 kommentarer:

Mahlin sa...

Lätt att du har min röst pinglan.. Du rockar! =D och jag tycker minsann du är hur modig som helst!

Lillnea sa...

Jättefint och modigt!
Jag hinner bara rösta två dagar för vi har inget nät i sommarstugan... Men jag kommer iaf hålla tummarna för dig de andra dagarna :)

Ellinor sa...

Jättefina alster! Kortet blev jag lite extra förtjust i!

Lilo sa...

Lycka till! Jag håller på dig!!! Och så klart röstar jag!

Lotta sa...

Vi kan rösta mer än en gång?