23 augusti 2010

Ebba

Gjort ett bidrag till månadstävlingen hos Scrap-Perra. Utmaningen bestod i att skapa efter en skiss. Mia's skiss inbjöd till ganska fri tolkning. Jag valde att fokusera på de många elementen spridda över skissen. Istället för moln har jag använt mig av ritade cirklar, utklippta blommor och bubbelstickers. Fotot har jag valt att placera som skissen visar. Eftersom jag använt serien Material Girl frå Cosmo Cricket har jag också sytt en del på layouten. Journaling har jag lämnat blank eftersom layouten är en present till Ebba's mamma.


Papper från Cosmo Crickets Material Girl. Bubbelstickers från Cocoa Daisy kit. Fjäril från Jenni Bowlin.

1 kommentar:

designofluna sa...

Vad fint det blev!! Jag tänkte få passa på att meddela att jag har en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
Kram Malin