31 augusti 2010

Het badkille

Har haft sånt fantastiskt scrapflow ett par dagar. Gjort tre layouter som jag är helnöjd med. Tyvärr kan jag inte visa dem ännu... Istället bjuder jag på en layout jag gjort till Molly´s Augustitävling.


Sonen njuter av solskenet vid Långroudde i Juli i år. Det mesta materialet från Molly´s.

Har börjat nedräkningen inför Tjejmilen till helgen. Känns lite avlägset. Har inte tränat så mycket som jag brukar. För varmt, förkylt och annat som kommit mellan. Nattveckan på jobbet startade med primiärtur med Botniabana. Tåg in - buss hem. I övrigt filas det på en ny utmaningssida som jag och Sara (som haft Brunsons) startar upp måndag den 6 september - 100% Norr.

1 kommentar:

Anonym sa...

En ny utmaningssida låter väldigt spännande! De ska bli roligt att se när de är dags.kram