8 augusti 2010

Nytt

Söndag och snart vardag igen. Det börjar kännas som om det blir skönt att börja jobba igen. Man skämms nästan att säga det - men just nu skulle vi behöva komma tillbaka till invanda rutiner här hemma. Allt flyter liksom bara ihop... Imorgon börjar i alla fall sambon att jobba efter fem veckor med underbart väder och skön semester. Själv har jag en vecka kvar att njuta(?).

I fredags bjöd vi långa familjen J på spontan oxfilemiddag. Japp, den var faktiskt spontan. Jag hade handlat en file på extrapris och den var långt större än jag tänkt. Ett telefonsamtal och sedan hade vi trevliga middagsgäster på besök.

Dottern i familjen ställde snällt upp på lite foton. Mamma sägs vilja ha en tavla ovanför pianot. Vet inte om någon av de här platsar...Tyvärr hade jag inte fått mitt nya objektiv. Det hade varit kul att testköra det... Fler tillfällen kommer säkert!

2 kommentarer:

Aase sa...

Den översta absolut helt perfekt i mina ögon :) Canvas duk måste bli super :)
Kram Aase

Mikaela sa...

Underbara bilder. Motljus är underbart!