21 oktober 2010

Nyheter och gammalt skräp...

Japp, nu är det offentligt! Jag är en av fyra nya kreativöser hos Papermaze. Ett uppdrag jag ser fram emot JÄTTEMYCKET. Det ska bli SÅ spännande att bland annat jobba med deras stämplar. Tack snälla P & N för förtroendet!Måste också passa på att visa mer av vad jag skapade i helgen. Här kommer först en layout jag inte alls var nöjd med men som ändå kammade hem andra pris i utmaingen att scrappa om hösten.


Den efterföljande är jag desto mer nöjd med. Det här var en skisstolkning.


Jag säger det väl igen...

...kika in imorgon igen för mer...

6 kommentarer:

Annika kort & gott sa...

Passar på att hälsa dig välkommen i gänget! Ska bli så roligt att lära känna dig och ditt skapande närmare.
Kram Annika

Snor och Glamour sa...

Stort GRATTIS Marie!
Det är ett bra ställe du hamnat på. Netha och Paula är jättegoa!

Sockergrynet sa...

Grattis, vad roligt!!! :)

Maja Stokk / eyovine sa...

Grattis till uppdraget =). Å vad mycket fint du lagt in i bloggen sen sist. Jobbar så mycket just nu så jag hinner aldrig några riktiga bloggrundor. Just nu stjäl jag lite av arbetstiden ;). Tur det är fredag för ajg är toktrött!

ha det gott!

Kramiz Maja

Ulrika aka LillBlomman sa...

Grattis till nya uppdraget!!!! Underbara layouter du gjort! Blev helt kär i den svart/vita och Sweet layouten. Lite ovanlig stil för dig kanske? Men shit vad du gör det bra1 Kramar!

Inger sa...

Det skall bli väldigt roligt att lära känna dig och se vad du skapar för fint!