20 december 2010

5 av 5 - STARTSKOTT!

Måndag idag och startskottet för julveckan har gått. Det är nu det gäller - alla förberedelser ska vara gjorda, och  veckan ska bara ägnas åt de sista små kompletterande förberedelserna för den STORA dagen. ELLER? Nä, i de bästa av världar kanske det är så, men inte i min i alla fall. Förvisso tror jag att alla klapparna är fixade, men handling av mat, de sista julkorten och paketinslagningen har jag inte en börjat fundera på. Men jag är förvissad om att jag hinner. Något annat får stå tillbaka istället - Jag till exempel. Ingen scraptid eller träningstid i sikte...

Papper MME. Stämplar Prima (swirls), Pink Pislee (stor ruta), Cocoa Daisy (två mindre ramar).

Mitt sista bidrag till Stellas kittävling - den valfria. Den är lite självisk....4 kommentarer:

Nenne sa...

Grattis fina Marie till kortskissen dt - då är vi kollegor igen då! :)

vilka härliga alster du gjort till stellas! gillar verkligen den på din son - helt perfekt i mina ögon!

Kanske man skulle haka på din utmaning under helgerna, jag har FÖR mycket gammalt FINT krafs! ;)

God jul på dig vännen!

Aase sa...

Ja jisses i min värld är det alldeles för mycket kvar och sjuk dessutom... Hmm, kan det bli en jul ändå tro?? Ja det blir det säkert.
Hoppas din Jul blir bra!!
KramKram Aase

Anna sa...

Grattis och välkommen i gänget!

Julkramen Anna

Anonym sa...

Jättesnygg layout! Så snyggt foto av dig!
Kram Susanne