9 december 2010

Min typ av gran!

Av någon anledning gillar jag att göra altra granar. Kanske för att det är rätt enkelt och går snabbt? I år provade jag en ny variant med utstansade blommor.Blommorna har jag stansat ut i papper från Jenni Bowlin. De är fästa på en frigolit kon med smältlim. Runt "granen" har jag sedan virat en bit guldfärgad vire från hobbyaffären. Överst sitter en bok knopp från 7 Gypsies. Granens fot består av en bit trä som jag skruvat en lång skruv genom och sedan stuckit fast i frigolit konen. Runt träbiten har jag sedan limmat ett band.

I tend to alter trees every year. This is how this years tree looks. I´ve used punched out flowers to cover a styolit cone. Papers from Jenni Bowlin.

1 kommentar:

Danielle Flanders sa...

Oh how beautiful! I love your tree too! Great minds think alike! ha! :)
Danielle