12 januari 2011

Gammal & Nött

Förut var jag flitig med att tolka the Color Rooms paletter. Ett av mina scrapmål det här året är att försöka hinna med fler av dessa. De är alltid inspirerande och underbart utmanande. Den här veckan skulle man inte tolka en angiven skiss, utan använda mist och färg i en angiven färgskala. Svårt...Tur att jag ägde mist i rätt färg i alla fall. Såhär blev min tolkning;


Idén med de mistade ramarna har jag faktiskt "lånat" av Moma. Tyckte att det var så snyggt!

One of my goals for this year is to be more active on the Color Room. I love their challanges, but had to little time last year. This week was a real challange for me. Colours I don´t normally use, and on top of that mist... Well my take above.

2 kommentarer:

Mya sa...

jättefin! jag saknar scrap och mist och allt annat kul.
kram

Cath. sa...

Så himla snygg!
Kramar!