25 februari 2011

Äntligen fredag!

Här hemma ägnar vi oss av ett visst mån av fredagsmys. Mamma har ett halvt vinglas framför sig, barnen äter älgkött, pommes och ketchup framför TV:n. Var sambon är? Åker skidor... snart dax för Vasalopp ni vet. Vi vuxna ska festa må whiskymarinerad älgytterfile, ugnsbakade potatishalvor med getost och mitt rostade majssmör. Förhoppningsvis somnar barnen snällt så jag får tid för lite scrap framför På spåret och Skavlan. För visst är det inget skid VM ikväll?

Imorgon laddar vi för födelsedagskalas i pulkbacken!


Material från Cocoa Daisys februarikit.

5 kommentarer:

Annika kort & gott sa...

Det lät som en kanonhärlig fredag och ännu härligare lät det med födelsedagskalas i pulkabacken!
kram Annika

Maja Stokk / eyovine sa...

Marie denna är helt fantastisk!!!! Gillar precis allt!! Som ett konstverk... Nu måste jag kika lite mer på den ;)

Kramiz Maja

Monika sa...

My GOD!!! Den här layouten är helt makalös!!! Jag är helt förstummad för den är så snygg!!! WOWOW!!!!!

Mya sa...

superfin lo!
födelsedagskalas i pulkabacken låter skoj :) hoppas att ni har en härlig helg!

Nenne sa...

Guuud vad jag gillar det här! Jag vill, vill verkligen kunna scrappa så här, tycker att det blir så läckert med alla färger och lager på lager och olika strukturer, kanske en utmaning till mig själv under helgen?!

Nu ska jag googla potatishalvor med getost! Låter uuuutsökt!!!