10 februari 2011

Störst av allt!

Som jag skriv igår har Papermaze släppt en underbar serie med kärleksstämplar! Här har jag skapat ett kort med textstämpeln Störst av allt är kärleken.


Hjärtformen har jag ritat i Word och sedan skrivit ut som mall. Ritade av mallen på cardstock och sedan en i mönstrat papper. Det mönstrade hjärtat har jag klippt lite mindre och sytt fast på symaskin. Stämplat med den nya stämpeln direkt på mönsterpapperet vilket gör det enkelt men effektfullt. Gammalt band från loppis och en bade som en extra piff. Papper och bade från American Crafts. Stämpeln hittar Ni här.

Kika in hos Papermaze för att se alla andra underbara nya stämplar!!1 kommentar:

Ulrika aka LillBlomman sa...

Men så fint Marie! Och du lyckades sälja in textstämplarna till mig:) måste in och kika! STOR kram!