14 mars 2011

Go on and Play

Något jag ofta gör är att stämpla på mina layouter. Oftast är det textstämplar eller journalingstämplar jag använder. Sån tur att jag är kreativös hos Papermaze som har ett stort sortiment av båda sorterna!


Här har jag använt en stämpel med texten "Yes I´m the Queen...didn´t you notice my crown?" Den passar så underbart bra till kortet med min dotter i min gamla stickade mössa!!


Papper och dekorationer från Jillibean Soup. Mist från Maya Road (blå) och Smootch (gul).
Stämpeln hittar Ni här.

I really like to use stamps on my layouts. I use both stamps with texts and pictures. On this layout made for Papermaze I´ve used a stamp from Castlife Press  with the text "Yes I´m the Queen...didn´t you notice my crown?". I think it fits well with the picture of my little missy in my old hat! 


1 kommentar:

Aase sa...

Borde utmana mig själv att använda stämplar på mina layouter det är snyggt! Härlig LO du gör det så snyggt!

kram Aase