29 mars 2011

Kaninen

Som så många andra småbarn har vår lilla brutta ett speciellt favorit mjukdjur - kaninen. Denna kanin följer med överallt. Utan den kan hon inte sova. Och finns han (hon säger att det är en han) inte med i bilen när vi ska åka någon stans blir det ett väldigt liv. Han är kort sagt hennes bästa vän.Ibland bråkar de till och med...

En av utmaningarna på helgens träff var att skapa en layout med en motivstämpel. Hittade en med en liten tjej som bär på en kanin. Inget passar väl bättre på en layout med en bild när fröken matar sin älskade "nin" med rödvinbär.


3 kommentarer:

Teres sa...

Men du!...den där layouten känner jag igen!:) Jätte snygg! Känns lite pinsamt bara att du var på samma pysselträff som jag utan att jag kan säga att jag sett dej.För då hade jag hejat. Antagligen så känner jag helt enkelt inte igen dej från fotot i bloggen annars så gick vi bara om varandra på träffen (var enbart där lördag.

kram/ Teres

Chris_P sa...

Superfin och gullig layout!!

Aase sa...

Mmmm, vilekn underbar layout!!
Mitt paket anlände idag....underbart kit!!!
Må gott, Kram Aase