31 juli 2011

I morgon börjar allvaret!

Jo, imorgon börjar faktiskt allvaret igen. Åt i alla fall för en del av vår familj! Jag börjar jobba, lillbruttan börjar inskolning på dagis - något hon längtat efter hela sommaren. Tidigare har hon haft dagmamma, men hon känns verkligen som en dagisunge - så nu ska hon få prova det. Sambon och sonen njuter av en till vecka av ledighet. 

Även om jag nu börjar jobba imorgon känns det helt ok faktiskt. Sex veckor har jag varit ledig tillsammans med barnen, och det känns ätt vi börjar nöta lite på varandra.... Sommaren här uppe har varit smått fantasktisk. Visst har det funnits regniga dagar, men då har det i alla fall varit varmt. Och lite regn behöver vi ju, bruna gräsmattor önskar sig väl ingen?

Sommaren har innehållit mycket skapande för min del. Eftersom jag vet att tiden är begränsad har jag passat på att skapa så mycket jag kunnat till höstens utmaningar, tidingar och annat. Jag har också försökt delta i veckorutmaningarna på Cocoa Daisy. Här veckans layout:


Utmaningen var att använda överblivet material från olika kit. 

I morgon kör också 100% Norr igång efter sommaren. Jag hoppas verkligen att alla som bor norr om Sundsvall tar sig an utmaningarna. Nytt är också att vi nu använder oss av en linkytool. Länk till 100% Norr´s sida hittar du här till höger!


2 kommentarer:

Monika sa...

Vilken fin layout!!! Gillar att du har mönstrat i bakgrunden!

Annika kort & gott sa...

Vilken mysig layout! Även för mig börjar allvaret imorgon och det är med blandade känslor. Tur att jag har ett jobb jag gillar.
kram Annika