16 september 2011

Äntligen fredag - visst är det så man säger? Kan inte annat än sakna radioprogrammet Metropol. Minns Ni det, en slags talkshow med Levi och Storm som sändes på fredagseftermiddagarna. För mig är det för alltid förknippat med att helgen börjar.
 
Idag fyller en av mina vänner tillika en av mina favoritscrappare år. Grattis Annica! Eftersom hon redan fått sin present med detta medföljande kort kan jag nu visa det senare för Er alla.
 
 Papper från SassaFras Lass. Ram Pink Paislee. Pin tror jag är från Maya Road. Tygbiten som sitter under knappen är en har jag fått av min vän Denise Morrisson. Den är ett arv efter hennes mormor. Band Mayart.

Finally it Friday! Such a lovely feeling. It´s also the birthday of one of my friends and scrap pal Annica. Since I already have given this card to her I´m free to show it to you all.

2 kommentarer:

Cath. sa...

Å, vilket härligt kort!
Hoppas du haft en trevlig helg!
Kramar!

Annica H sa...

Tusen tack för uppvaktningen! Du är sååå snäll! :)