4 oktober 2011

Klet & Kladd

Jag har mer och mer snöat in på klet och kladd på mina layouter! Jag använder mer mist och färg än någonsin. Här om dagen köpte jag min första burk Gesso... Tyvärr har nästan alla mina akrylfärger torkat, så nu funderar jag på att investera i nya. Vilka märken gillar Du? Tipsa mig i en kommentaren!

Just den här layouten har massor av färg och klet. Den är gjort till Punky Scraps Utmaning 29 - Get Picky.

Den som noga studerar layouten kan se att följande finns med
- Canvas
- Chipboard
- 3 staples
- Svartvitt foto
- Monokromatiskt

Papper från Pink Paislee och October Afternoon. Chipboard från Magistical Memories. Journaling Shabby Chic Crafts. Crepeband Jenni Bowlin. Mist Maya Road & Ranger. Alphas Pink Paislee.

I´m getting more and more into pain and all sorts of "splatter" on my layouts. Maybe a bit after my time, but anyway... I even bought my first tin of Gesso the other day. One sad thing is that almost every one of my Acrylics has dried. I really need to buy new ones. Do you have a favourite brand? Please give me a tip by writing a comment...

The layout above has a lot of paint och mist on it. It was made for Punky Scraps Challenge 29 - Get Picky!

6 kommentarer:

Marja Seidemo sa...

Fräckt!! Jag använder acrylfärger från konstnärsbutik, typ Winsor & newton/Galeria och sedan späder jag dem om jag vill ha tunnare. Lite dyrare men bättre o klarare färger.Tunn acrylfärg på burk gillar jag claudine helmuth:)

Denise sa...

Beautiful and painty! Marie I always like your punky scrap layouts. The red is awesome.

Aase sa...

Grymt roligt med färg, jag använder Jenni Bowlins dabbers just nu fick köpa för min färg hade också torkat :) Men nu minsann går det år igen bara man hittar hur mn ska göra saker och ting....

Kram Aase

AnnaB sa...

O, hääärligt! Det är ju så kul med färg. Jag har mest köpt Liquitex på sistone (bara för att jag fick en fix idé om att det var just den färgen jag ville ha...) men tycker att de Jenni Bowlin som följde med från CD i somras verkar utmärkta. Claudine Hellmuth/Studio är jättebra också!

ellen s. sa...

Oh I love the monochromatic look! very cool

Kimberly sa...

Such a beautiful layout. Love the red! :) xx
Loves,
K