1 december 2011

Enkla kort för Papermaze Nordic


Eftersom jag sällan börjar med julkorten i tid så har mina en tendens att bli ganska enkla. Allt enklare ju närmare dagen de ska skickas....

Här har jag gjort tre enkla kort med papper och stämplar från Papermaze julkollektioner. Jag har använt mig av en vit cardstock (30x30) som jag delat i tre delar. Storleken blir då lagom för att rymmas i ett "Sverigekuvert".

Här har jag använt stämplarna Rudolf text & Rudolf ren. Texten har jag stämplat direkt på kortbasen med röd stämpelfärg. Rudolf har jag stämplat på ett vitt akvarellpapper, målat med promarker och klippt ut. Ser Ni att hornen är av mönsterpapper? Jag stämplade Rudolfs huvud på en spillbit av Snowy Little Anna och klippte sedan ut.

Till det här kortet har jag stansat ut en stjärna i Light a Candle papper. Papperet som blev över när jag stansat har jag sedan haft som mall när jag stämplat i Rudolfs text. Enklet och snabbt. Och ett bra sätt att använda upp alla delar av papperet...Ytterligare ett kort med texten stämplad direkt på kortstommen. Samma stjärtstans (den blir till flera stjärnor). Här har jag använt stämplarna Nu har vi ljus & Juleljus. Samma papper som ovan.

Hoppas Ni blir inspirerade att göra lite enkla julkort!

1 kommentar:

Denise sa...

Did you get your now yet Marie?
It's snowing right now. I will send some your way!