2 januari 2012

Snö/Regn/Snö/Regn

Vi har verkligen kommit in i "lovlunken" här hemma. I morse fick jag väcka de små liven klockan nio! Frukost klockan halv tio - detta liknar ingenting... Här hemma gillar vi rutiner (ja i alla fall vissa av oss), och att hålla tider. Som tur är gör vi en mjukstart på allvaret imorgon. Två dagis/fritidsdagar för barnen och jobb för mamma och pappa.

Idag har vi påbörjat vecka två med Coops "matkasse" - som egentligen är en låda. Även denna vecka verkar recept och mat vara helt i vår smak. Idag tex åt vi något jag först var rätt skeptisk till, namnet gjorde mig tveksam... Men faktum är att det var fantastiskt gott; ugnstekt sötpotatis, frukostkort, tomater och citroner. Allt tillagat i samma långpanna - sånt gillar jag!!

Snö idag. Regn idag. Snö idag. Jo, det är sant. Det har förekommit båda varianterna. Just nu vräker snön ner och sambon har kört snöslungan vid två tillfällen under kvällen. Naturligtvis plogades inte trottoaren klart, så jag vet vad jag ska göra imorgon bitti - igen.

Skulle Ni få för Er att vara kreativ så kan jag rekommendera Challenge Me Happys utmaning #14 - en scraplift av den här layouten.

Min tolkning ser ut så här:

Materia sponsrat av Scrappin´Patch.

2 kommentarer:

Marja Seidemo sa...

fint, ljuvliga färger!

Leia sa...

Så ljuvligt söt!!