13 mars 2012

Organiserad

Jo, särskilt idag när jag storstädat min scraphörna. Har sorterat papper och dekorationer. Massor hamnade i ge bortlådan kan jag lova. Känns genast bättre...

Well, organized... At least today it feels like it. I´ve been sorting trough my creative area and a lot of paper and embellishments went into the "go give away" box. It feels good... Layout made for Allt om Scrap. Almost all the material comes from Little Yellow House kits March kit "Swedish Grace".


Layout från Allt om Scraps söndagsbilaga. Material bland annat från Little Yellow House kits Marskit "Swedish Grace".

Glöm inte att Kortskissens 5-årsjubileum pågår. Ni hittar min utmaning här.

3 kommentarer:

Denise sa...

you sound like you have gotten a lot done today, I love that feeling. This kit looks so pretty Marie, I love the layout.

Zima sa...

Jättefin layout! Gillar färgskalan!

Utmaningen till 5-års jubileumet var härlig - den ska jag delta i! :)

AnnaB sa...

Så himla härlig layout...!!!!