10 januari 2013

Mål/Goals?

Har Ni avlagt några nyårslöften? Inte jag, det slutade jag med för många år sedan. Det är liksom ingen ide - de bara bryts och sedan blir man besviken på sig själv. Jag sätter istället upp mål för det nya året. Det brukar ta ett par veckor in i Januari innan de faktiskt finns på pränt.... Just nu filar jag på det så att säga. En bit på vägen har jag i alla fall kommit. Jag har definierat mina träningsmål & mina kostmål för de närmste fyra veckorna. Bra så...

Mina kreativa mål är egentligen samma som förra året. Att fortsätta utveckla min stil & att hitta nya roliga uppdrag. Jag har också tänkt mig att prova på mer Art Journaling. Vilka är Era?

Kan inte fatta att den här goa killen snart fyller 9 år!

Layout for Cocoa Daisy´s January Sketch Challenge. Material from the December ´12  kit "Hello my name is".

Have you any new years resolutions? I haven´t. I stopped doing that years ago. I always broke them... Instead of resolutions I set goals. And write to do lists. Normally it takes a couple of weeks to set the goals, but I´m on my way. At least I have the goals for my training/eating set for the next four week. That´s good.

Of course I have some creative goals as well. Not far from those I had last year actually; proceed with finding my style, learning new techniques, joining a international design team. And I also plan to do more Art Journaling.  Do you have any crative goals?

Oh guess what, the little fellow on the page above turns 9 this month!!

1 kommentar:

Marek sa...

Love this page wowo!