20 mars 2008

En skål påskgodis!

Visst ser det gott ut med en hel skål full med påskgodis. Tänkte att det var bäst att föreviga den snabbt eftersom sambon kommer att tömma skålen när han kommer hem från jobbet. Skålen är en av mina favoriter. Den heter Double Bowl och är designad av Normann Copenhagen. En present från mitt jobb som tack för ett lyckat projektarbete. Jag kan se den framför mig fylld med djupröda körsbär från vårt enda fruktträd till hösten.

Idag börjar äntligen Påsken med en lång ledighet för hela vår familj. Vi åker traditionsenligt till mina föräldrar som är bosatta i vår gamla sommarstuga. Traditionen kommer sig av påsken var den första helg det gick att sova över i stugan när jag var barn. Då fanns inte ström och alla andra bekvämligeter där.
Tänkte jag skulle visa vad min snälla mamma köpt på loppis åt mig. Eftersom jag i stort sett aldrig dricker kaffe utan the istället, så tyckte hon att det här "the settet" skulle passa mig. Jag älskar den gråblå färgen (som är nästan identisk med den på i stort sett alla väggar hemma hos oss).
Sist men inte minst ett litet fynd från en affär här i samhället som har allt mellan himmel och jord. Trähjärtat kostade 8 kr, och hänger just nu på garderobsdörren i väntan på att jag ska komma på var det ska få sin permanenta placering.
Glad påsk på Er!!

2 kommentarer:

Kristin sa...

Hej Marie!
Tittar in här och tänkte önska glad påsk till er allihopa!

Vilket fint teset du hade fått! Skulle också vilja ha! :-) Det där trähjärtat har jag i alla fall två stycken av här hemma, eller i alla fall stort sett likadana, köpte förra året. Hänger på knopparna till våra sängbord i sovrummet för tillfället. Gillar hjärtan, köper ofta hjärtan i olika former och material.

Godisskålen var superfin!!!! Verkligen snygg!!!

Ha nu en skön helg, nu är det inte så många veckor kvar, eller hur ligger du till? M är 1 månad idag, vad tiden GÅRT FORT!

Kram! Kristin

IKT i min vardag sa...

Vilket jättesött the-set, det hade passat mig perfekt också, så mycket the som jag dricker. Skålen var ju jättesöt och lite påskig också.

Glad påsk och kram!