17 mars 2008

Halsont

Kännt mig krasslig idag med halsont och värkande kropp. En dag vilandes i soffan alltså. Har ägnat mig åt scrapbooking. Lyckades få till några ganska fina LO´s, tycker jag själv.

Bildkvaliten blev inte den så bra - men jag hoppas att det går att se ändå. Visst längtar man till våren när man ser bilderna.Glass på bron - MMMMM. Och idag som det snöar...Inser också att det snart är dax att börja tänka mot semestern. Vad kan man hitta på med en liten bebis och en fyra åring. Det är ju inte direkt så att de delar intressen. Vi har pratat om att åka till Leksand (hockeyfantast i familjen) med några kompisar, men kanske blir det en repris av förra årets succe med Jamtil i Östersund. Man kan ju inte vara hemma hela semestern, eller kan man det?

Inga projekt på inredningsfronten idag. De har en tendens att kräva lite mer energi än vad min kropp orkar med idag.

2 kommentarer:

Kristin sa...

Hej Marie, vilka fina sidor du har gjort! Jag ska så småningom börja sätta mig ner och sortera alla miljoners foton som jag inte har satt in i album tidigare... tänkte ta det som ett projekt när jag blir ensam hemma med M (när S jobbar och J är några timmar på dagis). Det är nog sedan 2005 jag har liggande tror jag... uschiamig, det blir mycket pillande!

Vi har också börjat tänka på semestern så smått. Nu är vi ju mest hemma eftersom det inte är så många som vill vakta 4 hästar och 6 får, och vi har ju ändå ett bygge att hålla på med, men vi ska iväg en sväng till Öland i år. Det blir nog bara en minisemester med 2-3 nätter borta. Vi ska hinna med att åka till djurparken, besöka Kalmars museum med skeppet Kronan (J är ruskigt marinarkeologiskt intresserad, det kan man inte tro om en 4½-åring) och så lite bad och mys. Sedan blir det ju en sväng till Värmdö och stugan där med sedvanliga restaurangbesök på skärgårdskrogarna med båten, och så är vi ev bjudna till Österlen till kompisars stuga. Det blir ju inte jättemycket aktiviteter men jag har märkt att det ofta är de små sakerna som J minns. Jag hoppas M fortfarande är rätt "bärbar" och bara att lägga i vagnen fortfarande så hon är smidig att ta med sig.

Hoppas du har det bra, och glad påsk!

/Kristin

Lilo sa...

Vilka fina layouter!!! Hur jag gör undrade du! Jag scannar! Även fast min skanner beter sig illa numera... behöver nog en ny egentligen. När jag gör kort fotar jag de oftast, men layouter skannas och så fotar jag smådetaljer ibland.